Køkkenrenovering udført af professionelt tømrerfirma

Står du og mangler professionel hjælp til køkkenrenovering? Så står vi hos Gassum Tømrer- & Snedkerforretning ApS klar til at hjælpe. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Spentrup, Mariager og Randers, men vi hjælper også gerne uden for disse områder.

Vi har mange års erfaring med planlægning, opsætning -og renovering af køkkener. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi altid klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Vi har fokus på detaljen

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Både som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Det er derfor vigtigt, at køkkenet er indbydende og et sted man kan lide at være.

Vi hjælper dig til et flot køkken, lige efter dine ønsker og behov. Vi benytter kun de bedste materialer og vi har fokus på detaljen, i alt hvad vi laver. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for resultatet. Derfor sørger vi altid for en god dialog både inden opgavens start, samt undervejs og efter, så vi på den måde sikrer os, at dit nye køkken lever op til dine forventninger.​

Vi rådgiver gerne om materialer, stil og funktionalitet. Skal det måske være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Hvad koster montering af køkken?

Prisen på renovering af køkken afhænger af flere forskellige faktorer, herunder blandt andet opgavens omfang, samt valget af materialer. Dog garanterer vi altid gode og konkurrencedygtige priser, uanset hvad. 

Hør mere om køkkenrenovering

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med køkkenrenovering? Så kontakt os allerede i dag. 

Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg. Vi sætter desuden en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.

Du kan kontakte os på telefon 21 29 11 12 eller du kan skrive til mail gts@21291112.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et gratis tilbud​

Vi står klar til at rådgive dig inden for dine byggedrømme. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hurtig service

Private & erhverv​

Uforpligtende tilbud​

FIRMA

Gassum Tømrer & Snedkerforretning ApS

CVR: 30601386​

KONTAKT

Telefon: 21 29 11 12

E-mail: gts@21291112.dk