Udskiftning af vinduer og døre samt reparation​

Hos Gassum Tømrer- & Snedkerforretning ApS i Spentrup tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i hele området nær Randers og Mariager. Vi råder og vejleder om valg af stil, facon, materiale og størrelse ved udskiftning af vinduer. Vi udfører også reparation og vedligeholdelse.

Ny stil og bedre indeklima ved udskiftning af vinduer

Nye vinduer giver huset et flottere udseende. Samtidig er det normalt energibesparende, ligesom det sikrer et bedre indeklima.

Vi ved af erfaring, at vinduernes stil, facon og størrelse har stor betydning for det færdige resultat. Derfor tilbyder vi den fornødne vejledning ved udskiftning af vinduer. Til en romantisk patriciervilla kan det for eksempel være en god idé at vælge smalle sprosser, mens andre stilarter passer bedre til den modernistiske villa. 

Vi hjælper gerne med at vælge materialer, som har stor betydning for sprossens levetid.​

Energirigtige ruder og rammer i den rigtige størrelse vil samtidig sænke din elregning og give dig mere lys og mere luft. Alt i alt vil du blive sikret et bedre indeklima og en bedre livskvalitet ved udskiftning af vinduer.

Kontakt os for at få et tilbud på en vinduesudskiftning

Hvad koster udskiftning af vinduer? Det kommer naturligvis an på valg af stil, facon, materialer og størrelse samt fabrikant. 

Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at drøfte mulighederne, hvorpå vi kan udarbejde et tilbud med en god pris for nye vinduer og eventuel montering af dør.

Du kan ringe på telefon 21 29 11 12 eller skrive til os på gts@21291112.dk.​

Få et gratis tilbud​

Vi står klar til at rådgive dig inden for dine byggedrømme. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hurtig service

Private & erhverv​

Uforpligtende tilbud​

FIRMA

Gassum Tømrer & Snedkerforretning ApS

CVR: 30601386​

KONTAKT

Telefon: 21 29 11 12

E-mail: gts@21291112.dk